Při objednávce v hodnotě nad 1000Kč máte dopravu ZDARMA! Při objednávce nad 1500Kč od nás dostanete dárek!

Hodnocení obchodu

4,9 26 hodnocení
5
25x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZJ Avatar autora Zdeněk Joska | 15.7.2020
MF Avatar autora Marcela Fialová | 23.6.2020
MS Avatar autora Magdalena Simakova | 9.6.2020
Ano jsem, spolehlivost, komunikace dobrá
MB Avatar autora Martina Caithamelová BIOTRONIK | 26.5.2020
LK Avatar autora Linda Kašparová | 19.5.2020
DJ Avatar autora Deák Jozef | 15.5.2020
FC Avatar autora Filip Ciahotný | 3.5.2020
SM Avatar autora Stanislav MACEK | 29.4.2020
Rychlost v dodání. Jsem velmi spokojen...
PU Avatar autora Pavlína Ullrichová | 29.3.2020
Jsem velmi sppokojená. Perfektní komunikace, rychlé dodání. produkt dle představ.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že váš nákup byl podle představ.
ŠD Avatar autora Šárka Dokulilová | 17.3.2020
Avatar autora Pavel Švarc | 27.2.2020
PK Avatar autora Petr Kukla | 25.2.2020
Brčka slouží skvěle. Jedno má i má 5-ti letá dcera a nebojím se že by prasklo. Jednou už i spadlo na dlažbu a přežilo ;) Petr K.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 27.2.2020
Jsme moc rádi, že se brčka líbí vám i vaší dceři :)
VB Avatar autora Vladimíra Beránková | 19.2.2020
Zboží došlo v pořádku a rychle. Oceňuji ekologické balení. Brčka udělala velkou radost :-)
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 19.2.2020
Děkujeme za vaše hodnocení. Vážíme si každého feedbacku od vás. Snažíme se neustále zlepšovat.
VT Avatar autora Vlastimír Talaš | 19.2.2020
Bohužel, nedoporučím. Při prvním zamíchání nápoje s ledem prasklo zahnuté brčko právě v místě zahnutí. Je to velmi křehké, ani pro děti to není vhodné. Zřejmě jen rovné brčko, ale je poměrně krátké... Zlomený kus mohu poslat na expertizu. Zdraví V.Talaš
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 19.2.2020
Dobry den, děkujeme za vase hodnocení. I kritika nam velmi pomáhá se neustále zlepšovat. Mrzi nás, ze se vam brčko rozbilo. Opravdu zahnute s vroubky je křehčí. Radi vam brčko nahradime za rovné, které je pevnejsi.
JJ Avatar autora Jana Jindřichová | 18.2.2020
přehlednost e-shopu, rychlé dodání, přiložen i dárek za nákup, eko-prdukt, výborný nápad, kupovala jsem jako dárek - velký ohlas Děkuji. Jana Jindřichová
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 18.2.2020
Moc děkujeme za vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že se vám naše produkty líbí.
ŠB Avatar autora Šárka Boček | 18.2.2020
PM Avatar autora Pavel Macků | 18.2.2020
- zajímavý nápad - kvalitní a atraktivní provedení - rychlost dodání
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 18.2.2020
Děkujeme za super feedback. Jsme rádi, že jste byl s našimi produkty i službami spokojen.
JV Avatar autora Jiří Vejvoda | 17.2.2020
JP Avatar autora Jitka Prediger | 21.1.2020
Jsem velmi spokojena, nakupovat zde budu i do budoucna.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 9.2.2020
Moc děkujeme za váš krásný feedback. Budeme se těšit na vaši další objednávku:) ať brčka slouží.
Avatar autora | 19.11.2019
+ Zajímavé zboží
+ Dárková balení

Nahoru
26 položek celkem