Při objednávce v hodnotě nad 1000Kč máte dopravu ZDARMA! Při objednávce nad 1500Kč od nás dostanete dárek!

Hodnocení obchodu

4,9 14 hodnocení
5
13x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VB Avatar autora Vladimíra Beránková | 19.2.2020
Zboží došlo v pořádku a rychle. Oceňuji ekologické balení. Brčka udělala velkou radost :-)
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 19.2.2020
Děkujeme za vaše hodnocení. Vážíme si každého feedbacku od vás. Snažíme se neustále zlepšovat.
VT Avatar autora Vlastimír Talaš | 19.2.2020
Bohužel, nedoporučím. Při prvním zamíchání nápoje s ledem prasklo zahnuté brčko právě v místě zahnutí. Je to velmi křehké, ani pro děti to není vhodné. Zřejmě jen rovné brčko, ale je poměrně krátké... Zlomený kus mohu poslat na expertizu. Zdraví V.Talaš
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 19.2.2020
Dobry den, děkujeme za vase hodnocení. I kritika nam velmi pomáhá se neustále zlepšovat. Mrzi nás, ze se vam brčko rozbilo. Opravdu zahnute s vroubky je křehčí. Radi vam brčko nahradime za rovné, které je pevnejsi.
JJ Avatar autora Jana Jindřichová | 18.2.2020
přehlednost e-shopu, rychlé dodání, přiložen i dárek za nákup, eko-prdukt, výborný nápad, kupovala jsem jako dárek - velký ohlas Děkuji. Jana Jindřichová
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 18.2.2020
Moc děkujeme za vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že se vám naše produkty líbí.
ŠB Avatar autora Šárka Boček | 18.2.2020
PM Avatar autora Pavel Macků | 18.2.2020
- zajímavý nápad - kvalitní a atraktivní provedení - rychlost dodání
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 18.2.2020
Děkujeme za super feedback. Jsme rádi, že jste byl s našimi produkty i službami spokojen.
JV Avatar autora Jiří Vejvoda | 17.2.2020
JP Avatar autora Jitka Prediger | 21.1.2020
Jsem velmi spokojena, nakupovat zde budu i do budoucna.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 9.2.2020
Moc děkujeme za váš krásný feedback. Budeme se těšit na vaši další objednávku:) ať brčka slouží.
Avatar autora | 19.11.2019
+ Zajímavé zboží
+ Dárková balení

Avatar autora | 22.10.2019
Rychlé, v pořádku a eko :))
Avatar autora | 4.9.2019
+ rychlost
+ kvalita zboží
- budu muset objednat další, brčka se zalíbila :-)

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že se brčka líbí. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :)
Avatar autora | 6.7.2019
+ Přehlednost webu
+ Skvělé kvalitní produkty
+ Rychlost dodání
+ Část peněz z nákupu pomáhá mořským želvám

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám naše brčka líbí :) I díky Vám můžeme dál přispívat na ochranu mořských želv.
Avatar autora | 1.7.2019
Rychlost a přehlednost.
Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami a doufáme, že se Vám skleněná brčka líbí.
Avatar autora | 28.6.2019
+ Rychlá reakce na objednávku

Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena s našimi službami :)
Avatar autora | 28.6.2019
rychlé a příjemné jednání
Avatar autora (Administrátor) 20.2.2020
Moc děkujeme za krásný feedback. Doufáme, že se brčka líbí.
14 položek celkem
; /* ]]> */