Až do konce dubna pro vás máme dárek ke každé objednávce! Při objednávce v hodnotě nad 1000Kč máte dopravu ZDARMA!

Hodnocení obchodu

4,9 34 hodnocení
5
33x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VP Avatar autora Věra Pajchlová | 22.6.2021
Jsem naprosto spokojená. Skleněné brčko je skvělé, stejně jako lehounký obal a praktický kartáček. Navíc moc oceňuji ochotu ze strany obchodu a rychlé dodání zboží.
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 29.6.2021
Mod děkujeme za krásné hodnocení. Přejeme ať brčko s kartáčkem dobře slouží :)
V Avatar autora Vladimír | 15.5.2021
Avatar autora | 8.4.2021
Výborná komunikace, rychlé dodání. Skleněná brčka jsou skvělá, ostatní jsem kupovala jako dárek. Velká spokojenost.
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že se vám skleněná brčka líbí. Doufáme, že i ostatní produkty, které jste kupovala jako dárek, sklízí úspěch :)
MV Avatar autora Michaela Vlasáková | 30.3.2021
Super komunikace, i rychlost dodání. Co se týče výroku, jsem spokojená, kupovala jsem jako dárek. Poprvé jsem zvolila, jinde, koupi příborů z kokosu (materiál), ale tyto jsou opravdu jako příbory. Takže nelituji :-)))) Velikostně jsou taky jako klasické příbory.
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 8.4.2021
Dobrý den, moc děkujeme za úžasnou recenzi našich produktů. Jsme moc rádi, že jste s našimi příbory spokojená a splňují všechny vaše požadavky.
Avatar autora | 16.3.2021
Milujeme tahle skleněná brčka!!! ❤ doposud jsme nakupovali na akcích, tentokráte poprvé přes eshop - skvělé, rychlé, krásně zabalené, radost veliká! :) zkusili jsme tentokrát přihodit i kovová brčka, jsem na ně zvědavá (zatím neozkoušeno) :))
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 16.3.2021
Wooow. Děkujeme za Vaše krásná slova. Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojeni. Těšíme se na feedback i na nerezová brčka, až je vyzkoušíte.
K Avatar autora Kateřina | 4.3.2021
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Jídelní hůlky vypadají moc pěkně, osobní předání rychlé. Doporučuji
TS Avatar autora Tým Steeblo (Administrátor) 4.3.2021
Děkujeme za super hodnocení. Jsme rádi, že se vám hůlky líbí.
J Avatar autora Jaroslava | 2.12.2020
J Avatar autora Jana | 17.11.2020
Obchod Steeblo určitě doporučuji, velmi ochotné a vstřícné jednání, objednala jsem dřevěné příbory v pouzdře a jsem s výrobkem i jeho kvalitou velice spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 17.11.2020
Děkujeme za krásný feedback. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojená.
ZJ Avatar autora Zdeněk Joska | 15.7.2020
MF Avatar autora Marcela Fialová | 23.6.2020
MS Avatar autora Magdalena Simakova | 9.6.2020
Ano jsem, spolehlivost, komunikace dobrá
MB Avatar autora Martina Caithamelová BIOTRONIK | 26.5.2020
LK Avatar autora Linda Kašparová | 19.5.2020
DJ Avatar autora Deák Jozef | 15.5.2020
FC Avatar autora Filip Ciahotný | 3.5.2020
SM Avatar autora Stanislav MACEK | 29.4.2020
Rychlost v dodání. Jsem velmi spokojen...
PU Avatar autora Pavlína Ullrichová | 29.3.2020
Jsem velmi sppokojená. Perfektní komunikace, rychlé dodání. produkt dle představ.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 30.3.2020
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že váš nákup byl podle představ.
ŠD Avatar autora Šárka Dokulilová | 17.3.2020
Avatar autora Pavel Švarc | 27.2.2020
PK Avatar autora Petr Kukla | 25.2.2020
Brčka slouží skvěle. Jedno má i má 5-ti letá dcera a nebojím se že by prasklo. Jednou už i spadlo na dlažbu a přežilo ;) Petr K.
MM Avatar autora Marek Mlnařík (Administrátor) 27.2.2020
Jsme moc rádi, že se brčka líbí vám i vaší dceři :)
Nahoru
34 položek celkem